Anlægsarbejde

Skal du have anlagt en ny græsplæne eller have lagt fliser til en ny indkørsel eller terrasse?

Anlægsarbejde

Skal du have anlagt en ny græsplæne eller have lagt fliser til en ny indkørsel eller terrasse? Drømmer du om en støttemur af kampesten eller udgravning til en lille sø i haven?

MR Skov & Anlæg har mange års erfaring med anlægsarbejde for både private boligejere, erhvervskunder og boligforeninger. Vi anlægger også gerne for dig!

MR Skov & Anlæg står for god kvalitet. Vi går op i altid at levere et ordentligt stykke arbejde, som lever fuldt op til dine forventninger. Det betyder, at vi lytter til dine idéer og drømme og bidrager med rådgivning og inspiration, så du får den bedst mulige løsning.

Inden for anlægsarbejde påtager vi os blandt andet:

 • Flisearbejde, såsom anlæg af indkørsler og terrasser
 • Udgravning og bortkørsel af jord
 • Terrænmure, støttemure og plantekummer
 • Anlæg af græsplæner, ved såning eller med rullegræs
 • Opsætning af hegn
 • Boring af huller
Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hos M.R. Skovservice sætter jeg en stor ære i at hjælpe dig med diverse former for anlægsopgaver. Jeg har altid mine egne maskiner til rådighed

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  M.R. Skovservice

  Klarer alle former for anlægsopgaver

  Anbefalinger

  "Flot arbejde 
  Hvis man skal have fældet nogle træer og buske. Så brug M.R.skovservice. Vi fik et rigtig godt resultat, skoven er nedlagt og vi har fået en have. Som vi selv kan lave som vi vil.
  Det starter med at Morten kommer ud og ser hvad der skal laves og giver et tilbud med det samme. Som man så kan vurdere om man vil have. Så bliver der aftalt hvornår det skal laves og bliver udført fuldt ud. Der er ikke en gren eller noget der ligger tilbage når det er slut. 
  Vi kan kun varmt anbefale M.R.skovservice til andre, der er ingen tvivl at hvis vi skal have hjælp til noget i haven så bliver det Morten igen
  "

  Lone Steensgaard

  "Superservice hæk og træer
  Vi har siden sommeren 2011 anvendt MR Skovservice til fast at hække vores store besværlige hæk, og det gøres grundigt med en fin "finish". I 2012 og 2017 har vi desuden fået fældet mange høje træer, og han har gjort meget sikkert og professionelt. MR rydder altid pænt op efter sig og bortskaffer affaldet. Priserne er yderst rimelige for begge services. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med MR Skovservice og det fortsætter fremover.

  Så er det tid til at udskifte min carport, det må dog vente til vi kommer ind i det nye år.

  Morten får klart anbefaling herfra."

  Claus Pedersen

  "30 meter højt grantræ
  Jeg henvendte mig til Morten, han kom samme dag og så på opgaven, næste dag kom han og skar træet ned i etaper uden problemer da han har klatreudstyr til det samme, da træet var skåret ned, fræsede han stubben bort smed lidt ekstra jord på hullet og rettede det pånt af, så jeg umidelbart efter kunne smide lidt græsfrø - bare super service"

  Bent Hansen

  Ring 23 34 25 40