Stubfræsning

Vil du gøre kort proces med dine træstubbe?

Stubfræsning

Vil du gøre kort proces med dine træstubbe? MR Skov & Anlæg udfører alt indenfor stubfræsning og rodfræsning for både virksomheder og private kunder.

Stubbe kan være i vejen for græsslåmaskinen eller hvis du ønsker at anlægge græs eller grave ud til en terrasse, hvor stubben står. Med stubfræsning springer du den tidskrævende forrådnelses- og nedbrydningsproces over.

Vores stubfræsningsmaskine er kun 74 cm bred og kan derfor komme ind i langt de fleste haver. Vi kan fræse ned i en dybde på 30 cm, men ofte er det kun nødvendigt med 15-20 cm. Mindre stubbe og rødder eller bambus kan vi grave op med minigraver eller rendegraver.

Vi påtager os desuden fræsning af større arealer i skove eller juletræskulturer.

 

Beregn pris her

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hos MR Skov og Anlæg sætter jeg en stor ære i at hjælpe dig med diverse former for anlægsopgaver. Jeg har altid mine egne maskiner til rådighed

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  MR Skov og Anlæg

  -Klarer alle former for anlægsopgaver

  Anbefalinger

  "Flot arbejde 
  Hvis man skal have fældet nogle træer og buske. Så brug M.R.skovservice. Vi fik et rigtig godt resultat, skoven er nedlagt og vi har fået en have. Som vi selv kan lave som vi vil.
  Det starter med at Morten kommer ud og ser hvad der skal laves og giver et tilbud med det samme. Som man så kan vurdere om man vil have. Så bliver der aftalt hvornår det skal laves og bliver udført fuldt ud. Der er ikke en gren eller noget der ligger tilbage når det er slut. 
  Vi kan kun varmt anbefale M.R.skovservice til andre, der er ingen tvivl at hvis vi skal have hjælp til noget i haven så bliver det Morten igen
  "

  Lone Steensgaard

  "Superservice hæk og træer
  Vi har siden sommeren 2011 anvendt MR Skovservice til fast at hække vores store besværlige hæk, og det gøres grundigt med en fin "finish". I 2012 og 2017 har vi desuden fået fældet mange høje træer, og han har gjort meget sikkert og professionelt. MR rydder altid pænt op efter sig og bortskaffer affaldet. Priserne er yderst rimelige for begge services. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med MR Skovservice og det fortsætter fremover.

  Så er det tid til at udskifte min carport, det må dog vente til vi kommer ind i det nye år.

  Morten får klart anbefaling herfra."

  Claus Pedersen

  "30 meter højt grantræ
  Jeg henvendte mig til Morten, han kom samme dag og så på opgaven, næste dag kom han og skar træet ned i etaper uden problemer da han har klatreudstyr til det samme, da træet var skåret ned, fræsede han stubben bort smed lidt ekstra jord på hullet og rettede det pånt af, så jeg umidelbart efter kunne smide lidt græsfrø - bare super service"

  Bent Hansen

  Ring 23 34 25 40